Skeivt koftekurs

De tre siste dagene har del to av Skeivt koftekurs blitt gjennomført på Samisk Hus Oslo. Kursdeltagere er i gang med å ferdigstille sin gákti (samisk kofte) med god veiledning av duodjimester Anna-Stina Svakko. Noen av resultatene kan du se i Skiens Kunstforening fra 10.12 i utstillingen «Skeive Motstandsbevegelser». (Mer info om utstillingene er rett rundt hjørnet)

Skeivt koftekurs er en del av «Skeive Motstandsbevegelser» som er Skiens Kunstforenings bidrag i anledning Skeivt Kulturår. Et kunstprosjekt i samarbeid med Heiki Riipinen, ERGI ved Una Mathisen Gjerde og Dávvet Bruun Solbakk

«Skeivt koftekurs og Skeive Motstandsbevegelser er støttet av Norsk Kulturråd, Norske Kunstforeninger, Stiftelsen Fritt Ord, Vestfold og Telemark fylkeskommune, Sámediggi – Sametinget, Garmeres og Kulturkontoret, Skien kommune.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: