Vårt unike utstillingsrom

Skiens kunstforening er en medlemsbasert kunstforening som produserer og viser en rekke utstillinger i løpet av året. Kunstforeningens lokaler er 500 m2, svært høyt og luftig under taket og god belysning. Vårt utstillingsrom er fleksibelt og gir mange muligheter. Se bilder nedenfor:

Utstillingseksempler nedenfor:

Utstillingrommet egner seg svært godt for store og rommlige prosjekter men kan også «formes» slik at det også kanpasse for det nære og intime, ved å bruke kunstforeningens mobile vegger for å skape mindre rom i rommet.

Skiens Kunstforening sine lokaler ligger i Ibsenhusets flotte foajé hvor ca. 100 000 mennesker passerer årlig. Med andre ord har vi en unik plassering med hensyn til formidling, da svært mange nås. Plantegning for utstillingslokale kan lastes ned helt nederst på denne siden.

Ønsker du å stille ut hos oss? Les info her!