Sterk medlemsvekst!

Det er gledelig å registrere at vi i Skiens Kunstforening har økt medlemsantallet med 20% i løpet av det siste året. Men vi har plass til fler, så det er bare å melde seg inn. Vi holder nivået på kontingenten på et sympatisk nivå med 300 kroner årlig for hovedmedlem, kr 150 for familie (husstands) medlemmer. Benytt fanen “Bli medlem” på vår nettside. Eller klikk her:

Melder du deg inn nå, er resten av 2022 gratis.

Vi håper at vårt varierte utstillings og arrangementstilbud er den viktigste driveren for denne gode veksten. Vi arbeider målrettet med å skape gode møteplasser for profesjonell kunst. Store produksjoner som Greenlight District, Telemarksutstillingen, Sørlandsutstillingen, Skeive Motstandsbevegelser og NåDa er gode eksempler på høy og bred aktivitet.

Vi har flere gode arrangement både resten av året og ikke minst gjennom hele neste år og langt inn i 2024. Dette vil vi komme tilbake til med smakebiter om ikke lenge.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: